Valeuutisvahti 3: Lopullinen jauhotus

 

Tuntuu todella typerältä blogata tästä aiheesta kolmannen kerran, mutta kun oiottu taho jatkuvasti yrittää kääntää asian niin, että nyt valehtelija onkin minä, niin kai sitä tämän kerran voi pöllyttää jauhot.

Kumottuani selväsanaisesti ”Paavo Tajukankaan” vääristelyn Ruotsin henkirikostilastoista, Paavo on blogannut jo kahdesti sekavia selityksiä miksi olen muka ”keksinyt omasta päästäni” oikaisun. Hänen yhteistyökumppaninsa Junes Lokka Oulusta myös revittelee Twitterissä että ovat jauhottaneet minut 100-0. Kuulemma koko ajan on ollut kyse vain ilmoituksista joista ei vielä tiedä mihin kategoriaan ne kuuluvat ja öhhöhöö, öyhötiöyhöti.

Hyvä yritys jälleen kerran. On tietysti kiva että herrat jaksavat olla sinnikkäitä, ja kritiikitön yleisö varmasti uskoo mitä tahansa kunhan he vain väittävät jotain.

Pistetään sitten kylmät todisteet kehiin, että talvella vielä Paavo Tajukangas esitti täysin yksiselitteisesti Ruotsissa tapahtuneen 583 henkirikosta, ja Junes Lokka ja Tiina Wiik komppasivat tätä.  (Niille joille tämä juttu tulee uutena, luku paljastettiin vasta eilen 27.3. 2018, ja se oli 113.)

Vastarintaliikkeen eli siis natsiliikkeen sivulta kun löytyy vielä täysin näpelöimätöntä versiota Paavo Tajukankaan pötyjutuista. Paavo ei ole muistanut kehoittaa natsiystäviään muuttamaan uutistaan vaikka itse rukkasi juttunsa kaikessa hiljaisuudessa. Twitteristä taas löytyy Junes Lokka ja Tiina Wiik jankuttamassa talvisaikaan että ihan varppina vuonna 2017 on lähes 600 henkirikosta ja tilastoista löytyy.

Että sellaista jauhoa näin pääsiäisen kunniaksi ja terveiset Kyöpelinvuorelta. Toivottavasti tämä on viimeinen kerta kun yrittävät lavastaa minut valehtelijaksi kun jäävät itse kiinni. Seuraavia selityksiä en enää jaksa kuunnella.

http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249455-valeuutisvahti

http://petranyqvist.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252936-valeuutisvahti-2-ruo…

PetraNyqvist
Sitoutumaton

Kirjoittaja on luontoselvittäjä ja ympäristösuunnittelija Turunmaan saarilta. Hyvän tarinan, elokuvan ja faktatiedon ystävä. Valeverkkoja setvivän Sylttytehtaan perustaja. #TurPo

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu