Ohje ”pettureiden palkasta” löytyy Soldiers of Odinin somesivulta

 

Ulkoministeri Timo Soini on tänään joutunut Korsossa hyökkäysyrityksen kohteeksi. Kiinniotettu mies oli sonnistautunut SoO-tunnuksiin ja huutanut "Soini on petturi!"

Kävin katsomassa Soldiers of Odin Finland Ry:n somesivua, ja siellä killuu harvinaisen selväsanainen kehotus ottaa valtaa omiin käsiin ja näyttää ”pettureille”.

Sivulla lukee stilisoidussa kuvataulussa:

”Nöyristelyn ja hyssyttelyn aika on ohi. Näytetään kuka täällä määrää ja miten täällä käyttäydytään. Näytetään kenelle Suomi kuuluu ja mikä on pettureiden palkka. Liity joukkoomme ja lopeta nöyristely!”

Eli radikalisoimisohjeisto on ollut tässä jo kotvan luettavissa. En nyt mene puuttumaan siihen, miten tämä voi olla jonkinlainen yhdistys, ettei tule mielensäpahoittajien kööriä taas paikalle kiukuttelemaan. Aika selvää kuitenkin, ettei parlamentaariselta taholta saa antaa enää yhtään liekaa tällaisille itseään ja muita radikalisoiville falangeille, jotka tulevat vallan kolmijaon ja ihmisten nenille hyppimään.

 

 

PetraNyqvist
Sitoutumaton

Kirjoittaja on luontoselvittäjä ja ympäristösuunnittelija Turunmaan saarilta. Hyvän tarinan, elokuvan ja faktatiedon ystävä. Valeverkkoja setvivän Sylttytehtaan perustaja. #TurPo

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu