PetraNyqvist Hemulointia näkinkengän kokoisella saarella.

Kaikki blogit puheenaiheesta Aito avioliitto -aloite

Suuria tunteita, suuria arvailuja

 

Eduskunnassa siunattiin tasa-arvoinen avioliittolaki kaatamalla Aito avioliitto -kansalaisaloite. Homoseksuaalit saavat mennä maaliskuun alusta lähtien naimisiin heteroiden tapaan ja sillä siisti. Piste.

Omassa some-porukassani piste on kuitenkin muuttunut pilkuksi ja mutta ja jos -kombinaatioksi sekä riehaantunut aiheesta melkoisella vimmalla. Yksi on jättämässä kokoomusta siitä hyvästä, että ruiskukissa vain Magda Goebbelsin kaksoisolento oli heteroavioliiton kannalla ja toinen nostaa homovanhempien lapset koulukiusauksen uhreiksi vanhaan malliin.

Aito avioliitto -kansalaisaloite ei mennyt lapi. Kiitos!

Eduskunnassa 120 sanoi JAA yhdenvertaiselle avioliittolakille ja he voittivat. Aito avioliitto -kansalaisaloite ei mennyt lapi!

Rakkaudella eteenpäin. Tänään moni juhlii. Onnea teille!

Kerran vielä

Huomenna torstaina 16.2.2017 Suomen parlamentissa käydään (toivottavasti) viimeistä kertaa keskustelu siitä, voivatko kaksi samaa sukupuolta olevaa täysivaltaista ihmistä solmia avioliiton 21. vuosisadan Suomessa. Mitään uutta tämä keskustelu ei varmasti tule tarjoamaan, sen voi varmaan kuurosokea Reettakin todeta. Puhujanpöntöstä tullaan kuulemaan tulikivenkatkuista vihaa, vääristelyä ja suoranaista valehtelua. Tietenkään irrationaalista pelottelua unohtamatta.

Aito avioliitto -aloitteen kohtalonhetket

Perustuslakivaliokunta jatkaa nk. Aito avioliitto –kansalaisaloitteen käsittelyä asiantuntijoiden kuulemisella helmikuussa, muutama viikko ennen sukupuolineutraalin avioliittolain voimaanastumista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä