PetraNyqvist Hemulointia näkinkengän kokoisella saarella.

Kaikki blogit puheenaiheesta Doping-urheilu

Mielettömän korrektia!

Läntistä maailmaa on yleensä pidetty rationaalisena. Viime aikoina homo- ja transagenda tuntuvat kuitenkin päässeen sellaiseen poliittisen korrektiuden asemaan, että selvät mielettömyydetkin hyväksytään, kunhan toiminta täyttää Seta-normatiivisuuden ehdot.

Pure mitali

Tulihan se sieltä. Se pakollinen kuva ja lööppi (iltap. lehdet 27.02.), jossa Niskasen Iivo puree kultaista mitaliaan. Tuo kuva kertoo enemmän kuin kaikki sanalliset olympiaselostukset yhteensä; teennäistä ja nähtyä, mutta täytyy yrittää – vaikka aitoa tunnetta ja iloa olympialaisista ei enää löydy. Ja olympialaiset ja se aate – on kuin kulunut, pois heitettävä vaate. Mistä on kysymys? Mikä olympia-aatteen on haalistanut?

Suomiko syypää Johaugin doping-huulirasvan käyttöön?

Raju syytös norjalaiselta urheilujuristilta:  Suomen dopinghistoria vaikutti Johaugin tuomioon ja kilpailukieltoon. Naurettava selitys selvitä pälkähästä  yrittämällä vierittää oma hölmöily muiden niskoille.  Projisoiva - minänpuolustuskeino  norjalaisilta.  Kiellettyjä aineita ei saa käyttää. Käry voi käydä ja ura ja mitalit mennä.  Tyhmyydestä sakotetaan.

https://yle.fi/urheilu/3-9792819

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä