PetraNyqvist Hemulointia näkinkengän kokoisella saarella.

Kaikki blogit puheenaiheesta Egor Putilov

Ruotsidemokraateilla hämäriä Venäjä-kytköksiä

Venäjä kasvattaa vaikutusvaltaansa luomalla yhteyksiä Euroopan äärioikeistoon. Ranskan Kansallinen rintama -puoluetta Venäjä on lainoittanut yli 9 miljoonalla eurolla. Rahaa vastaan Venäjä on saanut puolueen tuen Krimin miehitykselle.

Suomessa kytköksiä on pienellä itsenäisyyspuolueella, joka osallistui Euroopan äärioikeiston foorumiin Pietarissa vuonna 2015. Venäjän politiikkaa tukee myös perusteilla oleva Suomi Ensin -puolue ja sen kanssa läheistä yhteistyötä tekevä MV-lehti, joka tekee yhteistyötä myös natsistisen Suomen Vastarintaliikkeen kanssa.

Ruotsin puolustusministeri ärähti ruotsidemokraateille Putilovin tapauksesta

 

 

Kerroin aikaisemmin Ruotsia hämmentäneestä Egor Putilovin tapauksesta, jossa monen identiteetin mies työskentelee ruotsidemokraattien palveluksessa Ruotsin valtiopäivillä.

Egor Putilovin monen identiteetin mysteeri

Ruotsia on hämmentänyt Aftonbladetin paljastus, jonka mukaan nuivan populistioikeiston suosikkibloggari, entinen maahanmuuttoviraston työntekijä ja toimittaja Egor Putilov, ja ruotsidemokraattien poliittinen sihteeri/avustaja ja juridinen neuvonantaja Alexander Fridback - sekä yltiöliberaaleja ”suvakkimielipiteitä” lehteen kirjoittava Refugees Welcome -aktiivi Tobias Lagerfeldt ovat yksi ja sama henkilö.<

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä