PetraNyqvist Hemulointia näkinkengän kokoisella saarella.

Kaikki blogit puheenaiheesta Julkisrahoitteinen liiketoiminta

Meidän on kaikki, jos meidän on työ: Poliitikot älkää myykö isänmaata!

Ilmari Kiannon selkeään sanomaan on Suomen vieläkin parasta luottaa, meillä on Suomen luonto ja luonnonvarat oman työmme tukena. Muun maailman kanssa voimme käydä kauppaa, mutta ei Suomen luonnosta. Se meille on perinnöksi jätetty. Se miten me sen pystymme säilyttämään jää historiaan. Luonnonvaroja voimme myydä mitä luonto voi antaa mutta ei enempää. Luonnonvarojen omistusta Suomesta ei saa pois antaa eikä myydä.

KHO ja tuulivoima päätökset?

KHO ratkaisee tuulivoimaloiden haittavaikutukset ideologisen mielipiteen mukaan ja politiikka tukee päätöksiä. Ideologia, politiikka ja yksityisen haitallisen liiketoiminnan tukeminen veronmaksajien kustannuksella on vienyt luottamuksen viranomaisten työstä. Se ei ole enää puolueetonta työtä yhteiskunnan parhaaksi. Muutos on niin selvä ettei sitä voi olla huomaamatta. Korruptio, lahjonta ja hyvä veli kähminnät, palvelu palvelusta, jne. järjestelevät päätöksiä politiikassa ja oikeusistuimissa. 

 

Tosiasiat on pakko hyväksyä.

Selittelyt ja valehtelut turvallisuudesta ei riitä! Tosiasiat on pakko hyväksyä myös Suomessa. Ruotsin kautta tuli taas tämäkin oppi Suomen puolelle. Tuulivoimaloiden terveys- ja turvallisuusasioita on Suomessa selvitetty viranomaisten toimesta pelkästään tuulivoimayhtiöiden antamien tietojen ja vakuuttelujen perusteella. Ruotsin työsuojeluviranomainen asetti Suomeenkin tuotuja tuulivoimala malleja myyntikieltoon, käyttökielto astuu voimaan jos puutteita ei saada korjattua.

Koko maan terveyskeskukset

Selvitysryhmä: Asiakkaan valitsema sosiaali- ja terveyskeskus toimisi myös "portinvartijana" (Yle 31.5.2016) - artikkelin kuvaama terveyskeskus on erikoinen himmeli. Asiakkaan on valittava oma terveyskeskuksensa puoleksi vuodeksi kerrallaan, ja hoitopalvelujen tarjoamisen lisäksi, se tekee myös päätökset jatkotoimenpiteisiin ohjaamisesta. Samalla kuitenkin myönnettään, että moneen asiaan tarvitaan myös viranomaispäätös.

Pakolaiset, uudet huutolaiset

Tänään sisäministeri Petteri Orpo piti tiedotustilaisuuden. Tuossa tilaisuudessa esitettiin, että Suomi lisää pakolaisten vastaanottoa 10000 paikalla ja että asianmukaisista tiloista on puutetta.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082020208418_uu.shtml

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä