PetraNyqvist Hemulointia näkinkengän kokoisella saarella.

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusi puheenjohtaja

Salaliittoteorioita?

Unohtivatko Vihreät yhden äänilaatikon tarkoituksella Helsinkiin? Se haettiin ja sitä käytettiin tarkoituksellisesti vasta siinä vaiheessa, kun väärä henkilö oli nousemassa puolueen johtoon?

Onnea Touko Aalto!

Vihreiden puheenjohtajaehdokkaat uhoavat!

Tässä kaiken perussuomalais-hälinän kekellä myös Vihreät valitsevat itselleen uuden puheenjohtajan. Puoluejohtajaehdokkaat uhoavat, että vihreistä tulisi Suomen suurin puolue.

Vihreiden puheenjohtajaehdokkaat ovat kiertäneet maata hyvässä hengessä. Sanoma tuntuu olevan se, ettei puoluetta kannata nyt uudistaa, kun kannatus vain kasvaa. "Vihreät eivät ole rikki". Ei uusia avauksia. Ja miksi tulisikaan, kun kaikki on niin "hyvin". Ja se näkyy nyt heidän kannatuksessaan.

Sipilä: Hallitusohjelmaa ei neuvotella uusiksi

Perussuomalaisten puheenjohtaja vaihtuu kesäkuussa pidettävässa perussuomalaisten puoluekokouksessa Jyväskylässä parin viikon päästä. Pääministeri Juha Sipilä totesi tänään TV1:n Ykkösaamussa, ettei hallitusohjelmaa  neuvotella uusiksi, kun perussuomalaisten puheenjohtaja vaihtuu.

http://yle.fi/uutiset/3-9635267

Puheenjohtajaehdokas Jussi Halla-aho on jo ehtinyt vastaamaan Sipilälle facebook sivuillaan. Hänen mukaansa kukaan ei ole vaatinut hallitusohjelman neuvottelemista uudelleen.

http://yle.fi/uutiset/3-9635390

Perussuomalaisten linja muuttumassa?

Helsingin Sanomien tentin mukaan näyttää siltä, että PS:n poliittinen linja on muuttumassa riippumatta siitä kenet puolue valitsee uudeksi puheenjohtajakseen Jyväskylän puoluekokouksessa ensi kuussa. Ainoastaan se, miten ja mihin suuntaan, on vielä auki?

"Vielä 40 gallupia ennen vaaleja"

Kirjoitin tasan vuosi sitten blogin, jonka otsikko oli täsmälleen sama kuin tässä. Silloin Timo Soini valoi uskoa perussuomalaisiin toteamalla, että jos ennen seuraavia ek-vaaleja julkaistaan vielä 40 gallupia. Hänen mukaansa silloin riitti, että jos puolueen kannatus nousee 0,2 %-yksikköä jokaisessa julkaistavassa gallupissa, on puolueen kannatus sama kuin viime eduskuntavaaleissa.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213537-viela-40-gallupia-ennen-va...

Stubbista Orpoon, mikä muuttuu?

Tuskin mikään?  Kokoomuksen puheenjohtaja vaihtuu. Petteri Orpo nousee Alexander Stubbin paikalle. Hallitus jatkaa. Hallitusohjelma säilyy entisellään. Kokoomuksen ministerijoukossa pientä kierrätystä. Siinä kaikki.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä